Billy rješenje

Sve što znamo o elektronskim transakcijama smo iskoristili i preveli u jednostavno i efikasno rješenje za fiskalne kase sa naprednim mogućnostima za potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

Karakteristike

Billy rješenje za elektronsku fiskalizaciju se sastoji od tri dijela:

POS UREĐAJ

Stacionarni ili prenosni POS uređaj sa 3 funkcije u jednom uređaju – kasa, POS štampač i fiskalizacija. Na taj način nema mučenja sa brigom o više uređaja. Svaki Billy uređaj podržava spajanje na internet – preko WiFi-ja ili putem Billy opcije za mobilni Internet. Naravno, ako već imate SIM karticu, slobodno je iskoristite za spajanje Billy-a na mobilni internet – Billy uređaji nisu zaključani ni na jednog operatera.

CLOUD SISTEM

Billy sistem radi u Cloud-u gdje se evidentiraju sve vaše transakcije u realnom vremenu, upravlja POS uređajima i po potrebi lako mijenjaju njihove parametre. Svi vaši podaci, uključujući sve izdate račune, su na sigurnom. Smješteni su na Billy-jevim serverima i dostupni 24/7/365. U slučaju oštećenja ili gubitka POS uređaja, moguće ga je brzo i jednostavno zamijeniti i rekonstruisati sa svim sačuvanim podacima. Važno je napomenuti da je sve korisničke podatke moguće eksportovati u različite ERP i knjigovodstvene programe u cilju dalje obrade.

PROGRAM

Program je razvijen i prilagođen za rad na različitim vrstama POS uređaja. Naši programski paketi pokrivaju širok raspon poslovnih potreba malih i srednjih trgovaca. Takođe nudimo i dodatne funkcionalnosti, poput integrisanog kartičnog plaćanja, programa lojalnosti, prepaid programa i sl. Billy rješenje omogućava klijentima da koriste različite vrste uređaja na različitim prodajnim mjestima zavisno od potreba, kao i da upravljaju sa svima iz jedne centralne tačke.

KLJUČ U RUKE

Korisnicima nudimo kompletno rješenje po sistemu “ključ u ruke” uz minimalna ulaganja. Ponuda obuhvata uslugu postavke, održavanja i servisa opreme na lokaciji korisnika sa obezbijeđenim zamjenskim uređajima i rokom reakcije najkasnije sljedeći radni dan, uz obezbijeđenu podršku korisničkog servisa. Korisnicima nudimo opcije kupovine uređaja uz standardnu garanciju i obezbijeđen servis ili iznajmljivanja naših aplikativnih paketa za korišćenje na Android uređajima koje je korisnik samostalno nabavio (zavisno od tehničkih mogućnosti uređaja).

ZADOVOLJNA PORODICA BILLY KORISNIKA

Billy rješenje za fiskalizaciju je naišlo je na veliki uspjeh na tržištu zemalja regiona, Samo u Hrvatskoj i Sloveniji ga koriste više od 15.000 stalnih i zadovoljnih korisnika. Billy fiskalno rješenje u potpunosti je usklađeno sa svim zakonima i propisima Crne Gore.

Šta o Billy-ju govore

Zadovoljni korisnici

Billy Easy koji koristimo pokazao se vrlo dobrim i prema našim očekivanjima. Uređaj je vrlo pouzdan, a aplikacija jednostavna za korištenje, kako na uređaju tako i na webu.

 

Mozaik knjiga

Vodeća izdavačka kuća u Hrvatskoj

Posebno nam se sviđa fleksibilna opcija mjesečnog zakupa dodatnih kasa po potrebi za velike događaje kao što su Špancirfest, Porcijunkul, kampanja "Kupujmo Hrvatske proizvode" i sl.
Hrvatski Kišobran

Kreatori domaćih i inovativnih kišobrana

Koristim Billy Easy uređaj. Sviđa mi se njegova praktičnost i jednostavnost. Tko god se služi pametnim telefonom savladat će rad na Billy blagajni u jednom danu.

 

Adriatic Infinity

Organizator luksuznih izleta širom Jadrana

Billy je baš ono što vam treba?
Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

TRAŽIMO PARTNERE ŠIROM CRNE GORE! DA LI ŽELITE DA POSTANETE BILLY PARTNER?